top of page

Je business optimaal laten draaien met de Radiolink Plus van Straightpoint

Bijgewerkt op: 14 sep. 2021

De Radiolink Plus van Straightpoint staat wereldwijd bekend als een kwaliteitsvol krachtmeetapparaat met een digitale afstandsbediening. Controle hebben over de belasting en spanning van je zware liften was nog nooit zo gemakkelijk.


Maar, wat de Radiolink Plus nu precies is en welke voordelen eraan verbonden zijn? Dat ontdek je in onze blog!
Bewaak te allen tijde de lasten en spanning

De Radiolink (of Load cell) Plus van Straightpoint is een krachtmeetapparaat dat wordt gebruikt voor load monitoring en zware liften. Deze kunnen in capaciteit variëren van 1 ton tot 500 ton en worden gebruikt door een verscheidenheid aan industriële en commerciële industrieën waaronder: productie, transport, landbouw, olie en gas, nutsbedrijven, ruimtevaart en schone energie.

Met de Radiolink Plus kan je de lasten en spanning van machines ten alle tijde bewaken.

Geavanceerde functies zodat jouw business optimaal draait

De nieuwste versie van deze load cell heeft geavanceerde functies en voordelen én biedt oplossingen voor de huidige en meest gecompliceerde belastingstest- en krachtbewakingsbehoeften.

Verder beschikt de Radiolink Plus over een digitale afstandsbediening met volledig functionele drukknopbedieningen voor tarra, keuze uit eenheden (lbs, kg, kN en ton), peak hold, vooraf ingestelde tarra, hoorbaar setpoint-alarm en een overbelastingsteller.

Extreem hoge kwaliteit die resulteert in

De geavanceerde microprocessor-gebaseerde elektronica voorziet de Radiolink plus van hoge leessnelheden, extreme weerstand tegen industrieel geluidsniveau en ongekende stabiliteit. Deze hoge stabiliteit geeft de Radiolink plus meer dan 5000 divisies en de hoogste standaardresolutie van elke digitale dynamometer die momenteel op de markt is.

De geavanceerde interne ontwerpstructuur van Straightpoint is gemaakt van hoogwaardig aluminium van vliegtuigkwaliteit. De dynamometers in linkstijl van Straightpoint zijn gemiddeld 30% lichter dan hun naaste concurrent met dezelfde veiligheidsclassificatie.

And last but not least: safety first

Complexe toepassingen en zware lasten kunnen ongelukken veroorzaken. Met de draadlose afstandsbediening van de Radiolink Plus kan de operator de capaciteit van de machine op een veilige afstand meten. De veiligheid van jouw mensen staat voorop!


Wens jij meer informatie over de Radiolink Plus van Straightpoint? Stuur ons gerust een mailtje naar sales@hoistbelgium.be
122 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page