top of page
hoist_foto_01_2.png

HET VERHAAL VAN HOIST

Dé one stop-shop voor hijsmaterialen

Hoist is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve hijsmaterialen en de distributie van allerlei toebehoren voor hijskranen zoals kettingen, hijsbanden, smeermiddelen, ... We zijn jouw one-stop-shop in veilige en ergonomische hijsoplossingen. 

Heb je een specifieke vraag? Geen zorgen! Wij werken ook oplossingen op maat uit. 

One-stop-shop

“Klanten verlangen steeds meer naar een partner die hen volledig ontzorgt. Hoist is een one-stop-shop waar kwaliteit en jouw veiligheid centraal staat. Dit komt niet enkel terug bij onze producten, maar wordt ook doorgetrokken in onze service.”

- Tim Theyskens, Zaakvoerder Hoist.

Ons ijzersterk team

Tim Theyskens en Benny Willems, beiden hun roots in de wereld van staalkabels, besloten begin 2021 hun krachten te bundelen en een nieuw project te starten. Zo kwam HOIST ter wereld, een bedrijf dat een hoogkwalitatief aanbod combineert met een uitstekende en persoonlijke service.

De uitgebreide kennis en expertise van Tim en Benny zorgt ervoor dat ze snel een oplossing hebben voor al je vragen.

Tim Theyskens
Benny Willems

Heb jij een vraag?

“Bij Hoist geloven we niet in éénmalige transacties, maar wel in duurzame klantrelaties gebaseerd op eerlijke communicatie en vertrouwen. Klanten weten dan ook wat ze van ons mogen verwachten. ” - Benny Willems, Zaakvoerder Hoist.

bottom of page